Σοκ προκαλεί η εικόνα του αυτοκινήτου από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και έγινε το ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Νάξου – Ποταμιάς στο ύψος της περιοχής Παρατρέχος! Λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην πόλη της Νάξου, από το Φιλώτι που ξεκίνησαν τέσσερις νέοι, είδαν κυριολεκτικά το Χάρο με τα μάτια τους όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο (φορτηγάκι) ξέφυγε από κάθε έλεγχο προσέκρουσε σε παράπλευρο του δρόμου τοιχίο, ντελάπαρε και κατέληξε στην απέναντι πλευρά του δρόμου! Τα φερτά χώματα που κατεβαίνουν στον επαρχιακό από παραπλήσιο δρόμο που οδηγεί στο χωριό Μέλανες δημιουργούν επικίνδυνη ολισθηρότητα, υποστηρίζουν περίοικοι…

Το ατύχημα, που κανείς από όσους βλέπουν την εικόνα του αυτοκινήτου μετά από αυτό δεν μπορεί να πιστέψει ότι προκάλεσε μόνο “αμιχές” στους τέσσερις επιβαίνοντες, συνέβη αμέσως μόλις πέρασε από το σημείο με τα φερτά χώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο λίγα μέτρα μετά τα φερτά χώματα από τα οποία διήλθε το βράδυ, που λόγω της αυξημένης υγρασίας δημιουργούν ολισθηρότητα

Οι τέσσερις επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από τα παράθυρα και μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου από περαστικούς οδηγούς.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός από τον έλεγχο που έγινε και οι τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες μετά από κάποιες ώρες πήραν εξιτήριο, ενώ ο ένας παρέμεινε για προληπτικούς λόγους και επρόκειτο να εξαχθεί του νοσοκομείου την Κυριακή.

Το γεγονός, που ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη για τους επιβαίνοντες, έχει εντείνει την ανησυχία των περιοίκων και επαναφέρει το αίτημα για τσιμεντόστρωση του δρόμου που διανοίχθηκε προ ετών για να συνδέσει δυο επαρχιακούς δρόμους και ο οποίος ιδιαίτερα μετά από κάθε βροχή καθίσταται επικίνδυνος, ενώ παράλληλα από αυτόν καταλήγουν στον επαρχιακό, χώματα.

Από τη στιγμή που ο δήμος διάνοιξε το δρόμο οφείλει να προχωρήσει και στις εργασίες που θα διασφαλίζουν την ασφαλή διέλευση οχημάτων, αλλά και στην αποτροπή ατυχημάτων λόγω της κατάστασης που δημιουργείται στο οδόστρωμα του επαρχιακού δρόμου όπου καταλήγουν τα φερτά χώματα, που σε συνδυασμό με την υγρασία και την ταχύτητα των οχημάτων δημιουργούν συνθήκες που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα όπως αυτό που συνέβη ανήμερα των Φώτων και από το οποίο από τύχη δεν θρηνούμε θύματα!

Περιστασιακά, σύμφωνα με πολίτες, ο πρόεδρος των Μελάνων μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων φροντίζει να επικαλύπτει με χώμα το δρόμο, όμως με την πρώτη βροχή η κατάσταση του δρόμου γίνεται άκρως επικίνδυνη, όπως φαίνεται και τις εικόνες που ελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου που έγινε το ατύχημα και το πρωί της Κυριακής!

Το όχημα αποσύρθηκε από το σημείο το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Πηγή: Cyclades Voice

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης