Δεν έχει όρια το αρρωστημένο τους μυαλό. Οι παιδόφιλοι έστησαν μία ακόμη διαδικτυακή παγίδα για να πιάσουν στα δίχτυα τους αθώα αγγελούδια.

Αυτή τη φορά πατώντας πάνω σε γνωστό παιχνίδι «Ντύνω Κούκλες» και μέσω αυτού του παιχνιδιού κατάφεραν να πείσουν δέκα παιδάκια να φωτογραφηθούν γυμνά. Τα αθώα θύματα εντοπίστηκαν από τους γονείς τους την ώρα της φωτογράφισης στις τουαλέτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις αποκαλύψεις έκανε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης ενημερώνοντας την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Σφακιανάκης γνωστοποίησε ακόμη ότι την τελευταία τριετία εντοπίστηκαν και κατηγορήθηκαν 271 άτομα για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα περιστατικά αυτοκτονιών. Σημείωσε ότι τα τελευταία οχτώ χρόνια η υπηρεσία του έχει αποτρέψει 1.600 αυτοκτονίες από τις οποίες οι 36 οδηγήθηκαν στην εντατική.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα περιστατικό ενός κοριτσιού που αυτοτραυματίστηκε σε πραγματικό χρόνο στο Ίντερνετ. Εκείνος ειδοποιήθηκε και παρ’ ότι ήταν στη Νέα Υόρκη έδωσε αμέσως σήμα στην ομάδα ΔΙΑΣ και το ΕΚΑΒ και πρόλαβαν τη μικρή στο παραπέντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης