Λίγα λεπτά πριν τις 13.00 εξήλθε του ανακριτικού γραφείου η Ελένη Ζαρούλια η οποία έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 25 Ιουνίου.

Προηγουμένως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και σύζυγος της Ελένης Ζαρούλιας, Νίκος Μιχαλολιάκος είχε καταθέσει αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών και του εισαγγελέα δια του συνηγόρου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την κίνηση αυτή επιχείρησε να «μπλοκάρει» τη διαδικασία προκειμένου να μην απολογηθεί η σύζυγός του.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος επικαλείται στην αίτησή του τις πιέσεις που είχε καταγγείλει ο Αλέξης Κούγιας ότι δέχθηκε ο πελάτης του, Στάθης Μπούκουρας από ανακρίτριες και εισαγγελέα.

Σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα ο Στάθης Μπούκουρας εκβιάστηκε να καταθέσει ό, τι κατέθεσε, υπό την απειλή ότι αν δεν το έπραττε, θα παρέμενε στη φυλακή, όπερ και εγένετο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Νίκος Αντωνιάδης χαρακτήρισε συμπτωματικό τον χρόνο που κατατέθηκε η αίτηση εξαίρεσης γιατί μέσα στο διάστημα των 15 ημερών περίμενε να υπάρξει διάψευση από τις ανακρίτριες για τις καταγγελίες του Κούγια περί «ιεράς εξέτασης» κατά τη διαδικασία απολογίας του Στ. Μπούκουρα.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης που συνόδευε την Ελένη Ζαρούλια μίλησε για πολιτικές διώξεις και κατηγόρησε τις ανακρίτριες ότι εφαρμόζουν «σταλινικού και φασιστικού τρόπου μεθόδους» κατά τη διαδικασία της ανάκρισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης