Και τι δεν βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας στα σπίτια των νεαρών που τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησαν στο πρόσωπο έναν 30χρονο στον Άγιο Σώστη Σπερχειάδας. Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 30χρονος, οι δράστες εκ των οποίων οι δυο είναι αδέλφια, ηλικίας 24, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, μπήκαν στο σπίτι του πυροβολώντας την πόρτα και στη συνέχεια τον λήστεψαν, ενώ φεύγοντας τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα και την αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, διαπίστωσαν ότι θύμα και δράστες είχαν διαφορές και όταν πήγαν στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσαν πυροβολισμοί και από τις δυο πλευρές. Μάλιστα οι τρεις νεαροί φεύγοντας πήραν μαζί τους και το όπλο του 30χρονου.

Οι δυο από τους τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ ο τρίτος φέρεται ότι ομολόγησε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας ήξεραν από την πρώτη στιγμή ποιοι είναι οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής. Εξάλλου τα δυο αδέλφια είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές από άλλες υποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των τριών νεαρών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

– Δύο κυνηγετικά όπλα και δέκα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διαφόρων διαμετρημάτων.
– Έξι μαχαίρια και δύο σπαθιά.
– Δύο μαύρες κουκούλες τύπου full face .
– Ένα ξύλινο ρόπαλο και έξι φυσίγγια πολεμικών όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.
– Είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα.

 Οι τρεις νεαροί παραμένουν κρατούμενοι στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας και θα οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου ώστε να απολογηθούν για τις πολύ σοβαρές κατηγορίες που τους αποδίδονται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης