Ένα μεγάλο ταξίδι 3.500 χιλιομέτρων, από το Ρόστοκ της Γερμανίας μέχρι τον Σταυρό της Θεσσαλονίκης, θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει σε 35 ημέρες, ο Ιορδάνης Στάιος.

Πρόκειται για έναν θαρραλέο πυροσβέστη από τη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη αγάπη για τη φύση και την πεζοπορία. Εδώ και χρόνια ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και εξερευνεί διάφορες γωνιές του, πεζοπορώντας. Αυτή τη φορά, πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι ποδηλατώντας από τη Γερμανία μέχρι την Ελλάδα μέσα σε 35 ημέρες, διανύοντας απόσταση 3.500 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εγχείρημα είναι φιλόδοξο, αλλά ο Ιορδάνης έχει ήδη φτιάξει ένα καλά οργανωμένο πλάνο, έχει ήδη ετοιμάσει τα μπαγκάζια του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Κάθε ημέρα θα διανύει 100 χιλιόμετρα και το βράδυ θα ξεκουράζεται σε μια σκηνή, στην ύπαιθρο. Το Σάββατο φεύγει για Γερμανία και, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, το επόμενο κιόλας πρωί θα ξεκινήσει το ταξίδι!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιορδάνης δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από το ταξίδι αυτό, έχει φροντίσει και έχει καλύψει μόνος και εξ ολοκλήρου τα έξοδά του. Είναι ένας περιπετειώδης άνθρωπος που του αρέσει να βάζει δύσκολους στόχους και να τους κατακτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τη φύση, αγαπά πολύ και τα παιδιά. Την αγάπη του αυτή θέλησε να την δείξει έμπρακτα. Προσέγγισε, λοιπόν, το Χαμόγελο του Παιδιού, τους είπε το όραμά του και ο κ. Γιαννόπουλος του δήλωσε την ένθερμη στήριξή του.

Όσοι θέλετε να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού, στείλτε sms στο 54020, γράφοντας τη λέξη «Χαμόγελο» ή «Xamogelo», με χρέωση 2,46 ευρώ ανά sms.

Σελίδα στο Facebook: Cycling from Baltic to Aegean with «The Smile of The Child».

Ο Ιορδάνης Στάιος θα φιλοξενηθεί τηλεφωνικά στην εκπομπή «Η Bill και οι άλλοι», της web tv της zougla. gr, την Παρασκευή, στις 16.00. Συντονιστείτε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης