Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος διακίνησης σκληρών ναρκωτικών βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό ενός 35χρονου που μεταξύ άλλων έχει και την σερβική υπηκοότητα, στην πολυτελή οικία του οποίου βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνη.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία της Δίωξης οι οποίες έκαναν λόγο για ναρκοποσότητες μαμούθ που βρίσκονται «παρκαρισμένες» εντός πολυτελούς πολυκατοικίας στη Βάρκιζα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες μετά από συντονισμένη μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα του Σέρβου διακινητή, ονόματι Μάρτιν, έγινε η σύλληψή του, ενώ έχει ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.  Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν πως πρόκειται για κύκλωμα το οποίο προωθεί ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιτυχία η κατάσχεση τέτοιας ποσότητας ναρκωτικών»

Ο δικηγόρος του 33χρονου, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε στο zougla.gr πως αδιαμφισβήτητα ο εντοπισμός τέτοιας ποσότητας ναρκωτικών από την αστυνομία αποτελεί σημαντική επιτυχία, ενώ δεν θέλησε να επισέλθει σε λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«O 33χρονος πολίτης της Σερβίας που συνελήφθη μου τηλεφώνησε σήμερα και μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή του. Πράγματι συμφωνήσαμε και ανέλαβα να τον εκπροσωπήσω στην απολογία του την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το πρωί ενώπιον του κυρίου ανακριτή ναρκωτικών μαζί με τον συνεργάτη μου κύριο Γεώργιο Δρύλλη. Οφείλω καταρχήν να τονίσω πως η κατάσχεση αυτής της σημαντικής ποσότητος κοκαΐνης αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε τι είπε ο δικηγόρος του 33χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο zougla.gr:

Η πολυκατοικία που εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης