Συνελήφθη από τις Αρχές 36χρονη γυναίκα η οποία είχε προσαχθεί το Σάββατο στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Ξηρού. Η 36χρονη κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκτιμάται ότι είχε μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Χριστόδουλο Ξηρό, την καταζητούμενη συνεργάτιδά του Αγγελική και ένα ακόμα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Ξηρό και σε άλλους κρατουμένους των Πυρήνων στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ φέρεται να είχε παραδώσει το ποσό των 5.000 ευρώ στην καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια χθεσινών Ανακοινώσεων από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού και τη σύλληψη δύο ημεδαπών, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη επιπλέον, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, 36χρονη ημεδαπή, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος του Ειδικού Ανακριτή – Εφέτη Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η 36χρονη εντοπίστηκε χθες (28.02.2015) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων και ενδελεχών ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), και συνελήφθη βάσει του εντάλματος με την κατηγορία της ένταξης στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η συλληφθείσα προσάγεται σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση του σχετικού Εντάλματος».

Το Σάββατο, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, ένας 32χρονος και ένας 39χρονος, τα οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: Συνέλαβαν συνεργάτες του Ξηρού


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης