Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στο Βασιλικό Ευβοίας, όταν δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γραφείο τελετών και με δυο αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 31χρονο ιδιοκτήτη του γραφείου και τον 39χρονο υπάλληλό του σε διάφορα μέρη του σώματός τους, προκαλώντας σε αυτούς σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στο πάτωμα του γραφείου, με αποτέλεσμα τον εξοστρακισμό – θρυμματισμό της βολίδας και τον τραυματισμό, από θραύσμα, του 31χρονου ιδιοκτήτη στο δεξί του μηρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά οι δυο κουκουλοφόροι διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει σε απόσταση 30 μέτρων από το γραφείο τελετών.

Ο ιδιοκτήτης με τον υπάλληλο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου ο δεύτερος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο, ενώ νοσηλευόμενος παραμένει ο 31χρονος ιδιοκτήτης.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα ψάχνουν την αιτία της επίθεσης και του ξυλοδαρμού εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης