Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μπαίνοντας από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Ηλείας ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος που συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, με θύμα τον 48χρονο Παναγιώτη Καρακαπιλίδη. Ο δράστης ανέκφραστος οδηγήθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς στο γραφείο της Ανακρίτριας, όπου παρουσία και του συνηγόρου του ζήτησε και πήρε προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί. Έτσι την Τετάρτη αναμένεται να καταθέσει σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην οδό Ολυμπίων έξω από το σπίτι του θύματος και του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε με έξι μαχαιριές τον γείτονά του, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως δεν ήταν σκοπός του να σκοτώσει το θύμα, αλλά να τον φοβερίσει γιατί του είχε ζητήσει στο παρελθόν να μη σταθμεύει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο δρόμο. Ο δικηγόρος του δράστη Γιάννης Βασιλείου, απέφυγε να τοποθετηθεί για την ώρα στην υπόθεση μετά από επιθυμία της οικογένειας, ενώ ο ίδιος ο δράστης ερωτηθείς από δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο αν έχει μετανιώσει για την πράξη του ή αν ζητά συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, δεν έδωσε καμία απάντηση. Ωστόσο αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το κίνητρο για τη θέση στάθμευσης που φέρεται να προέβαλε ως αφορμή του φονικού ο δράστης δεν φαίνεται να έχει βάση. Ακόμα και κάποια άλλα προσωπικά ζητήματα που φέρεται να αναφέρθηκαν δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Ουσιαστικά μοιάζει με ένα έγκλημα που έγινε χωρίς κίνητρο, όμως αυτό θα αποτελέσει το βασικό πεδίο της δικαστικής διερεύνησης. Τα όσα καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη ο δράστης στην Ανακρίτρια Ηλείας, πιθανότατα να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης