Κάλεσμα προς τους αγρότες της Ζακύνθου να βγουν στους δρόμους με τα τρακτέρ την επόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση, απηύθυνε η συντονιστική επιτροπή αγροτών του νησιού το μεσημέρι της Τρίτης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου.

«Οι κυβερνώντες στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουμε βιομηχανίες, ώστε να έχουμε εναλλακτική λύση να εργαστεί η νεολαία του τόπου, και οφείλουν να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν κίνητρα στον αγροτικό κόσμο και όχι να αποτρέπουν τη νεολαία μας και αυτή να φεύγει για το εξωτερικό» δήλωσε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγροτών Ζακύνθου, Αντώνης Αντίοχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Δευτέρας, ο κ. Αντίοχος ανέφερε: «Ο αγώνας αυτός που επιδιώκουμε θα είναι παράλληλος με τους αγώνες που γίνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους, προκειμένου να έχουμε μία ενιαία αντιμετώπιση του προβλήματος».

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της επιτροπής κάλεσε όλους τους αγρότες της Ζακύνθου να βρίσκονται με τα τρακτέρ τους στην περιοχή της Λούμπας, όπου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης