Τύχη βουνό είχε ο υπολοχαγός, ο οποίος μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο ύστερα από έκρηξη πυροσωλήνα εκτόξευσης όλμων στο πεδίο βολής του Ελληνικού Στρατού στις Γλαφυρές Mαγνησίας.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος ανέλαβε τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής ανέφερε ότι ο τραυματίας «είχε άγιο», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι τρεις νεκροί οπλίτες έφεραν συντριπτικά τραύματα και ήταν αδύνατο να επιβιώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος» είπε.

Η κηδεία του 19χρονου δεκανέα θα γίνει το απόγευμα στις 16.30 το μεσημέρι στην Αχαΐα. Σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ για τις συνθήκες της τραγωδίας, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να δηλώνει την Τρίτη κατά την είσοδό του στη Βουλή: «είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό το δυστύχημα. Τρία παλληκάρια μας χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος. Πέρα από τη βαθιά μας θλίψη, αυτήν την ώρα στεκόμαστε στο πλευρό των δικών τους ανθρώπων… θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε το τελικό αποτέλεσμα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης:
Εκτός κινδύνου ο 30χρονος υπολοχαγός που τραυματίστηκε από την έκρηξη όλμου, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, 08:25

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης