Οι μυστικοί αστυνομικοί εδώ και μια εβδομάδα έχουν εγκατασταθεί στη Λαμία και κάνουν έρευνα στο νοσοκομείο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες προανακριση που διενεργούν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι ήρθαν από την Αθήνα με συγκεκριμένη αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μικροσκόπιο των «Ράμπο» έχουν μπει αρχεία συνταγογραφήσεων, σφραγίδες, κινήσεις και βιβλιάρια ασθενών, καθώς επίσης και πανάκριβα ιατρικά υλικά που φερεται να χρησιμοποιήθηκαν από ασθενείς που ποτέ δεν νοσηλεύτηκαν.

Οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων ανακρίνουν υπαλλήλους, στελέχη και γιατρούς, έχοντας συγκεντρώσει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, ενώ υπάρχει πληροφορία ότι εντοπίστηκε και πλαστή σφραγίδα.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη προανακριση είναι η συνέχεια της υπόθεσης με τις «αμαρτωλές» συνταγογραφήσεις που ερευνούσε ο Εισαγγελέας Νικήτας Θεολογίτης για πανάκριβα ιατρικά επιθέματα, που δίνονταν σε ασθενείς, που φερεται να μην τα είχαν αναγκη, χρεώνοντας τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την μυστική έρευνα είναι ενημερωμένος μόνο ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο οποίος μεχρι στιγμής προσπαθεί να μην διαρρεύσει η υπόθεση μέχρι να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Πηγή: lamiareport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης