Ξεκινά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων από τη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του Yπουργείου Εργασίας στους δήμους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Όπως δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος για την Πρόνοια υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, την ερχόμενη Τρίτη 4 Νοεμβρίου θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των πρώτων έξι δήμων που υπέβαλαν αιτήσεις για αποζημιώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή ο υφυπουργός Εργασίας, θα δοθούν συνολικά 304.667 ευρώ στους δήμους, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Φυλής, Περιστερίου, Πειραιά και Αχαρνών.

Αναλυτικότερα, ο δήμος Ιλίου θα λάβει 73.368 ευρώ, ο δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού 70.433 ευρώ, ο δήμος Φυλής 63.390 ευρώ, ο δήμος Περιστερίου 44.021 ευρώ, ο δήμος Πειραιώς 20.000 ευρώ και ο δήμος Αχαρνών 33.455.

Το ποσόν αφορά μόνον τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος των 587 ευρώ, καθώς, όπως διευκρίνισε ο κ. Κεγκέρογλου, προς το παρόν δεν έχουν υποβληθεί αιτήματα για αποζημίωση οικοσκευών ή μικροζημιών σε κατοικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης