Ρεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης – Παναγιώτης Σαγκούρης

Στην 10η ανακρίτρια απολογείται αυτή την ώρα -χωρίς τη συνδρομή δικηγόρου- ο 27χρονος πατέρας της Άννυ Μπορίσοβα, ο οποίος ομολόγησε χθες ότι τεμάχισε την κόρη του, έβρασε τα κομμάτια και, αφού τα τύλιξε σε αλουμινόχαρτο, τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων περιμετρικά του σπιτιού επί της οδού Μ. Βόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του 27χρονου, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Κτήνος» και «κάθαρμα» ήταν ορισμένες από τις λέξεις που ακούστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Σάββα στα δικαστήρια.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ότι βρήκε το παιδί νεκρό και αποπειράθηκε με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο 27χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, παράνομη οπλοχρησία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε η μητέρα της 4χρονης, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τον οποίο επήλθε ο θάνατος του παιδιού, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, και για ψευδορκία.

Oι γονείς του ανήλικου θύματος κατά τη μεταφορά τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ ο πατέρας ήταν δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες.

Πηγή φωτό: eurokinissi.gr

Πηγή φωτό: eurokinissi.gr

Πηγή φωτό: eurokinissi.gr

Πηγή φωτό: eurokinissi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης