Σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, δύο κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής, που προσπάθησαν να ληστέψουν έναν παντοπώλη στην περιοχή της Τέντας στην Καλαμάτα με ένα παιδικό πιστόλι. Το δικαστήριο έλαβε υπ όψη του τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Την ώρα της ληστείας μπήκε μέσα μια πελάτισσα, η οποία πάνω στην ταραχή της δεν μπορούσε μετά στο Τμήμα να αναγνωρίσει τους κατηγορούμενους. Ο ένας ωστόσο εξ αυτών, μόλις την είδε προβληματισμένη, γύρισε αυθόρμητα και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, με το που τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους βρήκαν να κρύβονται στο πάρκινγκ έξω από την Τέντα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια, παραδέχτηκαν αμέσως ότι αυτοί μπήκαν στο παντοπωλείο και πήραν 600 ευρώ, με την απειλή του ψεύτικου όπλου.
  
Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχαν καταδικαστεί σε 5 χρόνια κάθειρξη ο καθένας, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης