Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός, από αστυνομικούς και συγγενείς του, ο Αλέξης Μάρδας, στο κρεβάτι του σπιτιού του, ένα ισόγειο διαμέρισμα στο Κολωνάκι επί της οδού Κανάρη 23. Ο Αλέξης Μάρδας γεννήθηκε το 1942, ήταν πρώην μάνατζερ καλλιτεχνών και πρώην σύζυγος της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη, με την οποία είχε μια κόρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί στο σπίτι του Αλέξη Μάρδα. Επί τόπου βρίσκεται και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ όπως αναφέρουν οικείοι του, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ όπως αναφέρουν οικείοι του, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του από άτομα του περιβάλλοντός του, που δεν είχαν επικοινωνία μαζί του εδώ και αρκετές ημέρες και για αυτό το λόγο ανησύχησαν και κάλεσαν τις Αρχές.

Παρόλα αυτά, τη διερεύνηση του συμβάντος την αναλαμβάνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Ο Αλέξης Μάρδας ήταν γνωστός μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία του με τους διάσημους «Beatles».

Φωτογραφία με το διάσημο συγκρότημα, με το οποίο συνεργαζόταν

Συγγενής του θανόντα Αλέξη Μάρδα, είναι ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας. Μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν μίλησε στο zougla.gr.

Ακούστε τη δήλωσή του:

Βίντεο από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης