Με καλιτσούνια, ξεροτήγανα, παραδοσιακά εδέσματα, κρητική μουσική και χορό υποδέχτηκαν τα Χανιά τους επισκέπτες του κρουαζιερόπλοιου «Thomson Majesty» της εταιρείας Thomson Cruises, που κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι της Σούδας.

Η μικρή τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της τουριστικής σεζόν για την κρουαζιέρα στα Χανιά, η οποία προμηνύεται ιδιαιτέρως θετική, καθώς το λιμάνι της Σούδας θα κληθεί εφέτος να υποδεχτεί τριπλάσιο αριθμό επισκεπτών κρουαζιέρας σε σχέση με πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια πολύ καλή χρονιά για την κρουαζιέρα στα Χανιά. Έχουμε διπλάσιο αριθμό αφίξεων και τριπλάσιο αριθμό επισκεπτών σε σχέση με το 2014, οπότε είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς συνεργασίας όλων των φορέων. Όσο πιο ευχαριστημένοι μένουν οι επιβάτες, τόσο πιο θετικά είναι τα σχόλια προς τις εταιρείες οι οποίες βλέπουν αυτομάτως ότι υπάρχει ανταπόκριση και πολύ καλή παροχή υπηρεσιών από τα Χανιά» επεσήμανε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης.

Πρόκειται για το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο από τα 63 που θα φθάσουν εφέτος στα Χανιά, το οποίο μεταφέρει 1.400 επιβάτες και περίπου 600 άτομα πλήρωμα.

Οι επισκέπτες την ώρα που αποβιβάζονταν από το πλοίο γεύονταν κρητικά παραδοσιακά εδέσματα και απολάμβαναν τον κρητικό χορό από τη σχολή χορού Ζάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα και με τον ναυτιλιακό πράκτορα Αντώνη Τσαγκαράκη, οι εντυπώσεις των επισκεπτών από την υποδοχή ήταν πολύ θετικές.

«Οι επιβάτες είναι πάντα ευχαριστημένοι με τέτοιου είδους υποδοχές που έχουν έντονα παραδοσιακό χαρακτήρα. Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις των επισκεπτών του κρουαζιερόπλοιου είναι πολύ θετικές. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι προγραμματισμένο να έρθει στα Χανιά άλλες εννέα φορές για εφέτος» δήλωσε.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης