Ταιριάζει στις γυναίκες που έχουν ήδη ηλιοκαμένη όψη. Ο λόγος για το μπρονζέ μακιγιάζ, που είναι εύκολο στην εφαρμογή και χαρίζει λάμψη στα χαρακτηριστικά σας. Στις αποχρώσεις της γης, με μικρόκοκκους που αντανακλούν το φως ή διακριτικό ματ, τονίζει το άγγιγμα του ήλιου στο δέρμα σας.

Φτιάξτε το μόνες σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάση: Ξεκινάτε απλώνοντας ενυδατική κρέμα με χρώμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε πούδρα σε απόχρωση όχι πιο σκούρα από τη φυσική σας. Την απλώνετε με ένα μεγάλο φυσικό πινέλο σε όλο το πρόσωπο αλλά και στο ντεκολτέ, κοντά στις ρίζες των μαλλιών αλλά και στα πλάγια του προσώπου, δημιουργώντας ένα τρίγωνο που σβήνει κάτω από τις παρειές, στη βάση του λαιμού. Αν θέλετε μια πιο ελαφριά κάλυψη, επιλέξτε ένα υγρό make up το οποίο θα απλώνετε στο Τ του προσώπου και θα σβήνετε απαλά στις εξωτερικές γωνίες.

Tip: Αν πρόκειται να φορέσετε φόρεμα ή σορτς, μην ξεχάσετε τα πόδια, τα μπράτσα ή την πλάτη. Οι πούδρες σώματος δίνουν αισθησιακό αποτέλεσμα, αλλά απλώνονται τέλεια μόνο σε πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Ενώ κάποιες έχουν και αντηλιακό δείκτη για προστασία.

Μάτια: Απλώνετε στο κινητό μέρος του βλεφάρου μια σκούρα καφέ μπρονζέ σκιά, ενώ στο υπόλοιπο βλέφαρο (έως το τόξο των φρυδιών) μια ανοιχτή, φωτεινή απόχρωση. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ προσθέτοντας σκούρα καφέ ή μαύρη μάσκαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tip: Μην ξεχνάτε ποτέ τα κάτω βλέφαρα. Κάντε ένα ελαφρύ περίγραμμα χρησιμοποιώντας τη σκούρα απόχρωση της σκιάς.

Χείλη: Αποφύγετε τα καφέ ή τα μπρονζέ κραγιόν στα χείλη σας, καθώς το αποτέλεσμα υπάρχει κίνδυνος να δείχνει μονότονο.

Tip: Χρησιμοποιήστε ένα φυσικό κραγιόν στην απόχρωση των χειλιών σας. Θα τους προσθέσει λάμψη.

Επιλέξτε σωστά!

Προτού αγοράσετε ένα μπρονζέ προϊόν, καλό θα ήταν να το δοκιμάσετε στο φυσικό φως. Απλώστε μια ποσότητα στην επιδερμίδα σας και ελέγξετε πώς δείχνει το χρώμα του. Εάν η τελική απόχρωση φαίνεται πολύ πορτοκαλί ή κάνει μεγάλη αντίθεση με το δέρμα σας, δοκιμάστε έναν πιο ανοιχτό τόνο. Θυμηθείτε ότι τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας πρέπει να απλώνονται εύκολα και να χαρίζουν φυσική ζεστασιά.

Πηγή: myself.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης