Ένα νέο βίντεο με την αναπαράσταση της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, που σημειώθηκε το μοιραίο βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου του 2013, πρόκειται να προβληθεί απόψε από το αυστραλιανό Channel Seven.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους να καταφτάνει χωρίς τα προσθετικά του μέλη σε ένα σαλόνι και να προτάσσει το δεξί του χέρι σαν να κρατά όπλο.

«Έχω καλέσει την αστυνομία, βγες έξω, βγες έξω» φώναζε ο Αυστραλός παραολυμπιονίκης ενώ έψαχνε για τον διαρρήκτη που νόμιζε πως είχε μπει στο σπίτι του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει πώς ο Πιστόριους μπήκε στο μπάνιο, όπου διαπίστωσε ότι πυροβόλησε τη σύντροφο του, και στη συνέχεια πώς τη σήκωσε για να τη μεταφέρει από τη σκάλα στο σαλόνι του κάτω ορόφου και να αναζητήσει βοήθεια.

Σε άλλη σκηνή ο Πιστόριους εμφανίζεται να μπουσουλάει σέρνοντας μαζί του ένα γυναικείο σώμα.

Η προβολή του βίντεο, το οποίο φέρεται να δημιουργήθηκε από αμερικανική εταιρεία, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς εύλογα αναρωτιούνται πολλοί γιατί δεν προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης. Παράλληλα, οι δικηγόροι του Πιστόριους δήλωσαν ενοχλημένοι από το γεγονός της δημοσίευσής του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης