Τρελή πορεία ακολούθησε σχολικό λεωφορείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε κτήριο στη δυτική Γερμανία, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Συνολικά 48 άνθρωποι τραυματίστηκαν (43 μαθητές και πέντε ενήλικες) όταν σχολικό λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κτήριοΣυνολικά 48 άνθρωποι τραυματίστηκαν (43 μαθητές και πέντε ενήλικες), όταν σχολικό λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κτήριο, ανέφερε η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέκα από τους τραυματίες βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο RT, το σχολικό λεωφορείο καρφώθηκε πάνω σε τοίχο το πρωί της Τρίτης στην πόλη Eberbach. Αμέσως μετά το περιστατικό στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστική και ασθενοφόρα, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μάνχαιμ, Κρίστοφ Κούνκελ, τρία ελικόπτερα συνεισφέρουν στην αεροδιακομιδή των παιδιών σε κοντινά νοσοκομεία.

Έξι παιδιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μετέδωσε νωρίτερα η γερμανική εφημερίδα «Bild».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Κρίστοφ Κούνκελ, η αιτία του ατυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο η αστυνομία ανακρίνει τον οδηγό.

Το σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επιβιβάζονται μαθητές από γειτονικές κοινότητες στο Eberbach, εξετράπη από την πορεία του, συγκρούστηκε με πολλά αυτοκίνητα και έπεσε στο κτήριο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης