Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε μία φωτορεπόρτερ, ηλικίας 20 ετών, στην πόλη Μουμπάι της Ινδίας, λίγους μήνες μετά τις πανεθνικές διαμαρτυρίες για τη θέση της γυναίκας και την αναθεώρηση των νόμων για τον βιασμό.

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Πέμπτης και προκάλεσε κατακραυγή στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί χρήστες δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι ο βιασμός συνέβη στο Μουμπάι, μια ινδική πόλη που θεωρείται η ασφαλέστερη για τις γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ, μια πρώην βιομηχανική περιοχή που είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης, με πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα και μπαρ. Η γυναίκα βρισκόταν σε δημοσιογραφική αποστολή μαζί με έναν συνάδελφό της.

«Το βράδυ, το κορίτσι και ο συνάδελφός του τραβούσαν φωτογραφίες. Δύο άνδρες πλησίασαν και τη ρώτησαν αν έχει άδεια για να φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ήρθε άλλος ένας άνδρας και η φωτογράφος υπέστη ομαδικό βιασμό» δήλωσε σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο ο αστυνομικός Σατιαπάλ Σινγκ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στην επίθεση συμμετείχαν περισσότεροι άνδρες. «Προς το παρόν έχουν γίνει δέκα προσαγωγές» πρόσθεσε ο Σινγκ.

Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης