Έντεκα συνολικά αστυνομικοί δέχτηκαν τα πυρά των δύο ελεύθερων σκοπευτών στο Ντάλας, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Ντέιβιντ Μπράουν.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι τρεις από τους αστυνομικούς είναι νεκροί, δύο αστυνομικοί είναι στο χειρουργείο κι ένας ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί στο Ντάλας πυροβολήθηκαν από σκοπευτές στη διάρκεια διαδηλώσεων για τα θανατηφόρα πυρά της αστυνομίας κατά Αφροαμερικανών στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα, σύμφωνα με τον τοπικό αρχηγό της αστυνομίας.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως οι αστυνομικές αρχές στο Ντάλας, έχουν εντοπίσει έναν ύποπτο σε γκαράζ. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπράουν διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τον ύποπτο.

Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTVT ο οποίος επικαλείται αστυνομικές συνομιλίες, ένας εκ των δραστών εθεάθη σε κοντινό δρομάκι οπλισμένος με καραμπίνα, ενώ νωρίτερα είχε μεταδοθεί ότι «τουλάχιστον ένας από τους ύποπτους» έπεσε νεκρός μετά από έφοδο των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας σε πάρκινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι οι επιθέσεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στη βία της αστυνομίας, μετά τον πρόσφατο θάνατο Αφροαμερικανών στη Λουισιάνα και τη Μινεσότα από αστυνομικά πυρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης