Τις πρώτες φωτογραφίες του άνδρα που δολοφόνησε χθες το βράδυ τρεις αστυνομικούς στην πόλη Μόνκτον του Καναδά δημοσίευσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν από βίντεο που τραβήχτηκε πιθανώς από κάμερα ασφαλείας, απεικονίζουν έναν 20χρονο με σχετικά μακριά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά τα οποία είχε μαζεμένα με μια κορδέλα και λίγα γένια. Ο νεαρός φορά στολή παραλλαγής και φέρει δύο πυροβόλα και ένα χακί σακίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας πυροβόλησε επανειλημμένα και δολοφόνησε τρεις αστυνομικούς το βράδυ της Τετάρτης στη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Νιου Μπράνσγουικ στον ανατολικό Καναδά. Από τα πυρά τραυματίστηκε επιπλέον ένα τρίτο άτομο το οποίο νοσηλεύεται, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες υγείας της επαρχίας. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο τραμαυτίας είναι αστυνομικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νύχτα, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό το οποίο είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του υπόπτου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τη Βασιλική Καναδική Αστυνομία (GRC). Πρόκειται για τον 24χρονο Τζάστιν Μπουρκέ. Ακόμη, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Καναδάς: Άγνωστος σκότωσε τρεις αστυνομικούς
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014, 09:38

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης