Μία νέα θηριωδία αποτυπώνεται σε βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου: Μέλη του ISIS εμφανίζονται να εκτελούν έναν νεαρό άνδρα, τον οποίο κατηγορούν για κατασκοπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από τη δολοφονία, το θύμα εμφανίζεται να δίνει εξηγήσεις στα αραβικά σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται και στη συνέχεια οδηγείται στην αυλή όπου στήνεται το σκηνικό της εκτέλεσής τουΠρόκειται για τον Ahmed Muhammad ο οποίος αρχικά, έπειτα από τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Χαλέπι. Πριν από τη δολοφονία, το θύμα εμφανίζεται να δίνει εξηγήσεις στα αραβικά σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται και στη συνέχεια οδηγείται στην αυλή όπου στήνεται το σκηνικό της εκτέλεσής του. Τα χέρια του είναι δεμένα σφιχτά πίσω από την πλάτη του και εξαναγκάζεται να γονατίσει μπροστά από τους δολοφόνους του οι οποίοι εν συνεχεία ανοίγουν πυρ και τον πυροβολούν εξ επαφής στο κεφάλι.

Οι τζιχαντιστές εξαπολύουν κατηγορίες σε βάρος του Muhammad, συνδέοντάς τον με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και θεωρώντας τον ως κατάσκοπο με έδρα την Τουρκία.

Το βίντεο τιτλοφορείται «A Lesson To Be Learned» (Το μάθημα που πρέπει να μάθετε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσοχή! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες:

Το νέο βίντεο της φρίκης δημοσιεύεται στον απόηχο του μαρτυρικού θανάτου του Ιάπωνα πιλότου Μαάζ Aλ Κασάεσμπεχ, τον οποίο η εξτρεμιστική οργάνωση έκαψε ζωντανό, αφού τον είχε παγιδεύσει μέσα σε ένα κλουβί.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα bullying o «τζιχαντιστής Τζον», Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015, 12:37

Τον έκαψαν ζωντανό, Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015, 19:19

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης