Εκκενώθηκαν πριν από λίγα λεπτά από τις γερμανικές Αρχές τερματικοί σταθμοί του διεθνούς αερολιμένα της Φρανκφούρτης λόγω πιθανής απειλής.

«Όλοι οι επισκέπτες καλούνται να φύγουν από το κτήριο άμεσα. Εκκενώνονται οι όροφοι 1 και 2 του τερματικού σταθμού» είναι το μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα του αερολιμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου, πιθανώς βόμβας. Όπως ανακοίνωσε ωστόσο η Fraport, διαχειρίστρια εταιρεία του αερολιμένα, τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας τέθηκαν σε ισχύ μετά την είσοδο ενός επιβάτη στην αίθουσα αναχωρήσεων του τερματικού σταθμού Τ1, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε.

«Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνεπώς, εκκένωσε τα τμήματα Α και Α+ του τερματικού σταθμού και οι επιβάτες θα περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας», σύμφωνα με τη Fraport.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας πρόσθεσε ότι η παραβίαση αυτή της ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων στο αεροδρόμιο, το οποίο αποτελεί και την έδρα της γερμανικής εταιρείας Lufthansa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ύποπτος επιβάτης αποχώρησε από τον χώρο των ελέγχων ασφαλείας πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και για προληπτικούς λόγους η αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση του Terminal 1.

Δείτε εικόνες από το σημείο:


 



Χρήστος Καράμπελας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης