Ερευνητές υπέδειξαν δύο άνδρες τελικά που εμφανίζονται σε εικόνες βίντεο κοντά στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης ως «πιθανούς υπόπτους» για τη διπλή βομβιστική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό 180, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.

Το βίντεο εξετάζεται από την αστυνομία και το FBI σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν οι άνδρες αυτοί, τους οποίους οι αρμόδιες Αρχές χαρακτηρίζουν ως «μεγάλου ενδιαφέροντος». Ο ένας εξ αυτών εμφανίζεται με ένα μαύρο σακίδιο. Αξιωματούχος του FBI είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι Αρχές πιστεύουν ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε μαύρα νάιλον σακίδια ή τσάντες. Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως οι δύο άνδρες δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί και πως οι φωτογραφίες τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για να μην παρεμποδιστούν οι έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μεταβαίνει σήμερα στη Βοστώνη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μισέλ, για να παραβρεθούν σε τελετή για τα θύματα των επιθέσεων. Οι ερευνητές έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τις βόμβες που εξερράγησαν με διαφορά 12 δευτερολέπτων. Η πρώτη βόμβα ήταν τοποθετημένη σε χύτρα ταχύτητας χωρητικότητας έξι λίτρων και η δεύτερη σε μεταλλικό σκεύος ή κουτί.

Διαβάστε επίσης: CNN: Σύλληψη υπόπτου για τις επιστολές-δηλητήριο, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013, 03:05

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης