Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στo Ντιγιάρμπακιρ (σ.σ.: πόλη με κυρίως κουρδικό πληθυσμό) της νοτιοανατολικής Τουρκίας, κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας και είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό μερικών ανθρώπων οφειλόταν στην επισκευή ενός οχήματος» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Οι δηλώσεις του Σοϊλού μεταδόθηκαν ζωντανά από το CNN Turk.

Αστυνομική πηγή ανέφερε πως η έκρηξη φαίνεται πως σημειώθηκε στο τμήμα επισκευής οχημάτων ενός αστυνομικού τμήματος, με αποτέλεσμα τη μερική κατάρρευση της στέγης και τον τραυματισμό τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε πως ένας εκ των τραυματιών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης από κάμερα ασφαλείας:

Στο σημείο της έκρηξης, την κεντρική συνοικία Μπαγλάρ, έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα και οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για παγιδευμένους ανθρώπους ανάμεσα στα συντρίμμια.

Σε αυτήν τη συνοικία τον Νοέμβριο είχαν τραυματιστεί δεκάδες άνθρωποι από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, μια επίθεση την ευθύνη για την οποία είχε αναλάβει το PKK.

Ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης