H Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Celebrity Life Game και μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αρχικά ανέφερε πως ετοιμάζει τον τέταρτο δίσκο της και έχει οπτικοποιήσει ήδη δυο video clip. Αν και παραδέχεται πως δεν ήταν παιδικό όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ωστόσο μετά την «Εμμονή» με τους NEVMA συνειδητοποίησε ότι πρέπει να το δει όλο αυτό πιο επαγγελματικά.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως παρότι οι υποχρεώσεις της είναι πολλές, μέσα από τη δουλειά της αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. «Θα ήθελα να βρω περισσότερο χρόνο για τους άλλους, για τους φίλους και την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παραδέχεται πως είναι «σπιτόγατα», ενώ είναι τυχερή καθώς μαζί με τον σύντροφό της βρίσκονται στην ίδια δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Βαγγέλη Σερίφη, η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν τα αναλύω πολύ αυτά δεν νιώθω άνετα να μιλάω για τα προσωπικά μου. Θεωρώ ότι στη δουλειά μου υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα που τραβάνε την προσοχή περισσότερο. Άλλες φορές θετικά, άλλες αρνητικά. Δεν νιώθω άνετα να αναλύω πόσες ομελέτες θα φτιάξω την εβδομάδα, πόσα βρακιά του άλλου θα σιδερώσω και αν με ενοχλεί ή τρίχα ή τα μούσια αν τον χαστουκίζω ή τον φιλάω».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης