H ηθοποιός Tόνια Σωτηροπούλου κατάφερε να μαγέψει τον σκηνοθέτη της ταινίας και τον γοητευτικό Daniel Greg, με τον οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του θρυλικού κατάσκοπου. Η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε συμπεριληφθεί από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, κέρδισε ένα ρόλο στο πλευρό του γοητευτικού Daniel Graig.

Σύμφωνα με την «Espressonews.gr» το κάστινγκ έγινε την περασμένη Παρασκευή και ο σκηνοθέτης της ταινίας της ανακοίνωσε πως παίρνει τον ρόλο. Μάλιστα η ίδια, γεμάτη χαρά, έγραψε στον τοίχο της στο Facebook:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα ένα ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Τουρκία, σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!»

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και η Τόνια θα κάνει τα δικά της γυρίσματα στις 22 Απριλίου στην Τουρκία.
Η όμορφη Ελληνίδα θα παίξει σε τρεις σκηνές και θα υποδυθεί την ερωμένη του James Bond που τον βοηθάει να φυγαδευτεί, όταν όλοι τον θεωρούν νεκρό. Γυρίσματα έχουν γίνει στην Κίνα και το Λονδίνο, ενώ σε λίγες ημέρες ο Daniel Greg και οι άνθρωποι της παραγωγής θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνει τυχερή και ευλογημένη, ενώ αισθάνεται ότι χρωστάει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένεια και τους φίλους της που τη στηρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης