Τον πρώην σύντροφό της κατηγορεί η ελληνικής καταγωγής κριτής του βρετανικού «X Factor» Tulisa Contostavlos για το ροζ video που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

Λίγες μόλις μέρες μετά την απόφασή της να ανεβάσει στο Internet την «ομολογία» ότι ήταν όντως η πρωταγωνίστρια του «καυτού» video που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, η Tulisa Contostavlos προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να πάρει την εκδίκησή της από τον πρώην της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σέξι τραγουδίστρια δήλωσε σίγουρη ότι πίσω από το επίμαχο video με το «ακατάλληλο» περιεχόμενο βρίσκεται ο επί σειρά ετών σύντροφός της, ο οποίος με αυτό τον τρόπο προσπαθεί «να βγάλει χρήματα ή να καταστρέψει την καριέρα» της, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν ο παρτενέρ της στο video διάρκειας έξι λεπτών.

Οι δικηγόροι της 23χρονης Tulisa ενημέρωσαν τον 28χρονο τραγουδιστή ότι τώρα αρχίζουν… τα δύσκολα για εκείνον.

«Του έκανε μήνυση με την οποία ζητεί 100.000 λίρες. Αυτή η τελευταία κίνηση της Tulisa τον έχει πραγματικά ταράξει και αναστατώσει. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση και θα την πάρει κι εκείνος στα σοβαρά» δήλωσε ένας φίλος του, ενώ ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαδικασίες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ξεκινούν αύριο κιόλας και «εφόσον η τραγουδίστρια αποδείξει ότι ο Edwards κρύβεται πίσω από το σκάνδαλο θα δικαιούται σίγουρα μεγάλη αποζημίωση», εξήγησε νομικός που ερευνά την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις στη «Mirror» έκανε η μητριά της Tulisa Contostavlos, Melanie Vondrau, η οποία την κατηγόρησε πως «το γεγονός ότι επέτρεψε σε κάποιον να τραβήξει ένα τέτοιο video, δείχνει απλώς πως δεν έχει καμία αξιοπρέπεια. Ένα νέο κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του θα επέλεγε τον σύντροφό του με μεγάλη σοφία. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνει τις σωστές επιλογές»!

Η Melani, αν και ήταν σύζυγος του Ελληνοκύπριου πατέρα της, Steve Contostavlos, είναι μόλις 39 ετών και έμεινε 10 χρόνια μαζί του.

Δήλωσε, μάλιστα, με νόημα ότι η Tulisa χρειάζεται καθοδήγηση από στοργικούς γονείς, τους οποίους δεν διαθέτει, επειδή η μητέρα της δεν είναι πολύ καλά και ο μπαμπάς της έχει απόμακρο χαρακτήρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης