«Μισώ το ρήμα “ανήκω”! Eίναι ένα δεκανίκι που δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Γι’ αυτό και δεν ανήκα ποτέ ούτε σε οικογένεια ούτε σε κόμμα. Ανήκω μόνο στους ανθρώπους που αγαπώ» καταθέτει η Ροζίτα Σώκου, στο ξεκίνημα μιας τρίωρης εκ βαθέων εξομολόγησης στη Λουκίλα Καρρέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αποκαλυπτική η συνέντευξη της Ροζίτα Σώκου στη Λουκίλα Καρρέρ Στα 91 της χρόνια έζησε πολλά. Γνώρισε μύθους. Ερωτεύτηκε με πάθος και μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να χαριστεί σε κανέναν.

«Δεν πήγα στο Δημοτικό σχολείο επειδή αρρώστησε ο πατέρας μου, ο Γεώργιος Σώκος» εξομολογήθηκε «αλλά γι αυτόν ακριβώς τον λόγο μπόρεσα να μορφωθώ» συνέχισε, κάνοντας εμμέσως ένα καυστικό σχόλιο για το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ροζίτα σε νεαρή ηλικία

Με τους γονείς της

«Ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ ήταν ο πιο κύριος απ’ όσους γνώρισα στη ζωή μου. Δεκαπέντε χρόνια που ήμασταν πολύ κοντά, δεν έχω να του προσάψω το παραμικρό» είπε, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό όνομα του Ομάρ Σαρίφ, κοιτάζοντας μια φωτογραφία που χορεύουν αγκαλιασμένοι…..

«Η Μελίνα Μερκούρη δεν είχε ιδέα για τα Ελγίνεια, αλλά ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση που έκαναν οι συνεργάτες της στο Υπουργείο (Πολιτισμού) και την έβαλαν να ηγηθεί σε αυτήν την κίνηση για την επιστροφή τους» επεσήμανε, ενώ αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της αρπαγής των Μαρμάρων από τον Λόρδο Έλγιν, που οι περισσότεροι αγνοούμε….

«Η Αλίκη δεν άφηνε τίποτε στην τύχη του. Για να βγει στον φακό ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Άβαφη, όμως, ήταν πολύ καλύτερη πρέπει να ομολογήσω» ανέφερε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μίλησε, επίσης, για τον Ιάννη Ξενάκη, τον Μάρλον Μπράντο, τον Γιάννη Τσαρούχη, τον Μάριο Πλωρίτη, τον Γιάννη Δαλιανίδη, τον Δημήτρη Ποταμίτη, τον Μάριο Φραγκούλη και πολλές άλλες προσωπικότητες με την άνεση όχι της γυναίκας που έτυχε να τούς γνωρίσει αλλά μιας προσωπικότητας που τους έζησε από πολύ κοντά…

Επιμέλεια: Λουκίλλα Καρρέρ
Μουσική σήματος: Μίμης Πλέσσας
Παραγωγή: Zouglatv

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης