H επιστημονική κοινότητα και απλοί πολίτες υποκλίνονται στο μεγαλείο της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου.

Ένα 24ωρο μετά την ίδρυση του σωματείου υποστηρικτών «Μεσόγειος», ο Έλληνας εφευρέτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπάνω: άνοιξε την καρδιά της συσκευής που αλλάζει τα δεδομένα στον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσίασε στην κάμερα της «Ζούγκλας» το εσωτερικό του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης και ανέλυσε διεξοδικά τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται.

Αφού αφαίρεσε τους πίρους και τις πολυμερικές μεμβράνες, εξήγησε ότι στο κάτω μέρος υπάρχουν έμβολα που δημιουργούν την κατάλληλη χωρητικότητα για τον συντονισμό των συχνοτήτων. Ο αντιδραστήρας, που περιέχει επίστρωση αργύρου και ψήγματα πλατίνας, αποτελεί μέρος της συσκευής που παράγει άφθονο ρεύμα από υδρογόνο (αέριο με μεταλλικές ιδιότητες).

Από τη συσκευή αφαιρέθηκε μόνο η καύσιμη ύλη, καθώς αναμένεται η παγκόσμια κατοχύρωση της πατέντας. Επιστήμονες που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή έθεσαν ακόμη ένα ερώτημα: υπάρχει μπαταρία μέσα στη συσκευή; Φυσικά, αυτό δεν ισχύει, διότι η «καρδιά» μετρήθηκε με ειδικό ψηφιακό όργανο (βολτόμετρο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την άλλη βδομάδα (Πέμπτη 18/2) στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» ο Πέτρος Ζωγράφος υποσχέθηκε να παρουσιάσει στους Έλληνες πολίτες τον τρόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε μικρή κλίμακα με συγκεκριμένο μηχανισμό που θα μπορεί να το τοποθετήσει ο καθένας στο σπίτι του…

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή

Χιλιάδες οι υποστηρικτές του Πέτρου Ζωγράφου

Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση και ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης τoυ κοινωνικού κινήματος «Μεσόγειος» που υποστηρίζει τον εφευρέτη Πέτρο Ζωγράφο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην καφετέρια «Vive Mar» στη Βούλα.

Οι πολίτες που επιθυμούσαν να πληροφορηθούν περισσότερα για την εφεύρεση που παράγει ρεύμα και υδρογόνο από νερό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον εφευρέτη από κοντά θέτοντας τα ερωτήματά τους, ενώ ο Πέτρος Ζωγράφος – σε μία κατάμεστη αίθουσα- τους ενημέρωσε για τις νεότερες εξελίξεις γύρω από το επίτευγμά του που έχει αφήσει άφωνη την επιστημονική κοινότητα.

Το κίνημα «Μεσόγειος» αποτελεί έναν φορέα στήριξης των προσπαθειών για την καθιέρωση της εφεύρεσης, τηρώντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της ελεύθερης πρόσβασης στην καθαρή ενέργεια για όλους τους πολίτες.

Ο κόσμος αγκαλιάζει την ελληνική συσκευή την ώρα που η νομική ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου ακολουθεί πιστά τις διαδικασίες για την παγκόσμια κατοχύρωση της πατέντας, με στόχο αυτές να ολοκληρωθούν έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Φωτογραφίες από την «καρδιά» της συσκευής:

O Πέτρος Ζωγράφος με την καρδιά της συσκευής

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον εφευρέτη

Ο αντιδραστήρας ψυχρής καύσης

Αφαιρέθηκαν οι πολυμερικές μεμβράνες

Πώς θα παρακολουθείτε την τηλεόραση της Ζούγκλας

Πατήστε πάνω στο εικονίδιο LIVE και ZOUGLA LIVE για να ανοίξει το παράθυρο και να παρακολουθήσετε την εκπομπή με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης