Κρίμα για τον ΠΑΟΚ. Ήταν πρώτος στη βαθμολογία και καμαρωτός από Κυριακή σε Κυριακή πήγαινε αφρενάριστος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ξαφνικά, όλα ήρθαν τούμπα. Ο σεσημασμένος οπαδός του ΠΑΟΚ που έριξε το αντικείμενο, άσχετο αν ήταν ρολό χαρτί ή τουλουμοτύρι, δεν είχε τίποτα προσωπικό με τον Ισπανό προπονητή Όσκαρ Γκαρθία. Το αντικείμενο είχε στόχο τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που κατά την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ με πουστιές παίρνει τα πρωταθλήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Χωρίς να έχει τον έλεγχο σχετικώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως η κατά τον νόμο υπεύθυνη. Η οποία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην περίπτωση του αντικείμενου στη μάπα του Γκαρθία, αυτόν, τον αλλοδαπό προπονητή θεώρησε… υπεύθυνο, όχι τόσο τον αδιόρθωτο οπαδό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατεπειγόντως ο ΠΑΟΚ καταθέτει έφεση κατά της απόφασης με την οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών και να παίξει τον «αγώνα τίτλου» χωρίς κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή. Κι αν πέσει ένα ακόμα αντικείμενο σε άνθρωπο της ΑΕΚ; Ο υπότροπος ΠΑΟΚ!

Στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος ήταν σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα τιμωρηθεί, για τη ματαίωση του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Άντε, να έπεφτε ένα πρόστιμο και στην καλύτερη να γινόταν κανονικά το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Δεν ήταν ελπίδα, ήταν βεβαιότητα.

Με την καμπάνα στον ΠΑΟΚ, που τον φέρνει πίσω 5 (!) βαθμούς από την ΑΕΚ, επόμενο είναι τα αίματα να έχουν πάρει φωτιά. Μήπως, λοιπόν, ήταν προτιμότερο για τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί στα… σίγουρα την ευκαιρία να κερδίσει την ΑΕΚ, στην Τούμπα με άδειες κερκίδες. Χωρίς την απειλή θερμοκέφαλου κάποιου άλλου ρίπτη αντικειμένου; Και όχι σε γήπεδο που θα βράζει από οπαδούς που τους ντοπάρει η παοκτσήδικη προπαγάνδα, σύμφωνα με την οποία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η ΑΕΚ έβαλε το δακτυλάκι της στην εξόντωση του ΠΑΟΚ από την αθλητική Δικαιοσύνη.

– Ο Μαρινάκης έγινε… σύμμαχος του Μελισσανίδη.

Γιατί είναι απίθανο να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης