Έπειτα από έναν έντονο πολιτικό λόγο που περιείχε εξαγγελίες για φοροελαφρύνσεις και μέτρα για την ανάπτυξη, ο πρωθυπουργός Ατνώνης Σαμαράς κατέβηκε από το βήμα του «Βελλίδειου» και ξεκίνησε αμέσως την περιήγησή του στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Η βόλτα του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ ήταν «πριβέ» καθώς τον συνόδευαν μόνο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ δεν επετράπη σε κανένα συνεργείο εκτός από αυτό της ΝΕΡΙΤ, να εισέλθει στα περίπτερα μαζί με τον πρωθυπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το περίπτερο 14 όπου βρίσκονται τα περίπτερα των ΚΕΠ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του CERN. Εκεί τον υποδέχθηκε ο υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την έξοδο του ο πρωθυπουργός είχε μια σύντομη συνομιλία με ένα αγανακτισμένο μικρομολογιούχο που του εξέφρασε τα παράπονα του.

Στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στο περίπτερο 8 και στο περίπτερο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός έγινες δεκτός με χειροκροτήματα κατά την είσοδο του από μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια. Συνομίλησε με ένστολους και στην συνέχεια αποχώρησε από το χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης