Ελλάς –Γαλλία συμμαχία στις λίστες του…λαού και η Ελβετία. «…επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έχει ήδη επιληφθεί –και ορθώς-του ζητήματος που έχει προκύψει με το ηλεκτρονικό υλικό που έχει δοθεί ατύπως την Άνοιξη του 2010 από τη Γαλλία στην Ελλάδα για καταθέσεις Ελλήνων σε μια ελβετική τράπεζα, θεωρώ ότι είναι χρήσιμη για το έργο της Επιτροπής η ενημέρωση της απευθείας από εμένα ως πρώην υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για όσα γνωρίζω από την περίοδο της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα…» αναφέρει στην επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συγγνώμη, η επιστολή «έφτασε» στα χέρια του τότε «τσάρου της Οικονομίας» την Άνοιξη του 2010; Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελιέρης είπε στην επιτροπή ότι ο ίδιος πήρε από τον υπουργό εντολή για έλεγχο κάποιων ονομάτων(δέκα τον αριθμό) το Δεκέμβριο του 2010 ή τον Ιανουάριο του 2011;
Να μου ζήσεις Βενιζέλο μου που μπροστά στην κατακραυγή δίνεις αβέρτα- κουβέρτα τα συμβάντα και όποιον πάρει ο…χάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου έχει κάτι να μας πει; Πες αλεύρι; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σας γυρεύει. Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να προσκληθούν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Γιάννης Στουρνάρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης