Μία μικρή έκταση στην Οδησσό, την πόλη-λιμάνι της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, ζήτησε ο… Νταρθ Βέιντερ για να παρκάρει το διαστημόπλοιό του.

Ένας κάτοικος της Οδησσού, ντυμένος με το κοστούμι του κακού από την ταινία «Πόλεμος των Άστρων», επισκέφθηκε το γραφείο του δημάρχου αυτή την εβδομάδα όπου κατέθεσε αίτηση ζητώντας να του παραχωρηθεί δωρεάν ένα κομμάτι γης επικαλούμενος την ουκρανική νομοθεσία που δίνει το δικαίωμα σε κάθε κάτοικο να έχει στην κατοχή του 1.000 τ.μ. γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσκεψή του ακολουθεί απόφαση των αρχών της πόλης να παραχωρήσει παραθαλάσσια, προνομιούχα οικόπεδα σε μία ομάδα πολιτών, γεγονός που σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραπέμπει σε διαφθορά.

Το γραφείο του δημάρχου έκτοτε ανακοίνωσε ότι έσφαλλε, αλλά δεν προέβη σε κάποια διορθωτική κίνηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dumskaya.net.

«Είμαι ο Νταρθ Βέιντερ, το δεξί χέρι του αυτοκράτορα Πάλπατιν». Έτσι συστήθηκε ο άνθρωπος αυτός στους έκπληκτους αστυνομικούς και πρόσθεσε: «Γνωρίζοντας ότι πολλοί τοπικοί αξιωματούχοι και ο δήμαρχος έχουν περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά…ήρθα να ζητήσω ένα οικόπεδο…για το διαστημόπλοιό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δέχτηκαν την αίτησή του όταν εκείνος τους έδειξε το διαβατήριό του και έβγαλε το μαύρο κράνος που φορούσε, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με μηχάνημα αλλοίωσης της φωνής.

Δείτε το σχετικό video:

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης