Συνέδριο με τίτλο «Αειφόρος Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων» διοργανώνεται στις 28 και 29 Ιουνίου του 2012 στο Δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Αρχικός στόχος του συνεδρίου είναι να προάγει την έρευνα και τις αναπτυξιακές δραστηριότητες στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες, καινοτόμες και προηγμένες τεχνικές και επιστημονικές μέθοδοι στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε προϊόντα τα οποία παράγονται από απορρίμματα όπως: Βιοκαύσιμα, Κόμποστ, υλικά, κλπ.

Ένας επιπλέον στόχος του συνεδρίου θα είναι να προωθήσει την ανταλλαγή πληροφοριών και μεθόδων ανάμεσα σε επιστήμονες, ερευνητές, μηχανικούς, φοιτητές, και σε όσους ασχολούνται με το αντικείμενο παγκοσμίως. Ένα ειδικό εργαστήρι (στην Ελληνική γλώσσα) θα επικεντρώσει τις εργασίες του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί φορείς (τοπικές αρχές και Δήμοι) στον τομέα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης