Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η δήλωση του Χρήστου Μαντά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στις επανειλημμένες ερωτήσεις για το τι θα συμβεί με το Μνημόνιο μετά τις εκλογές άφησε να εννοηθεί ότι η στάση του κόμματος του θα μπορούσε και να αλλάξει αναλόγως του εκλογικού αποτελέσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα τα χαλάσουμε», είπε ο κ. Μαντάς αναφερόμενος στην εκδοχή που ο ΣΥΡΙΖΑ με άλλες δυνάμεις της αριστεράς όπως η ΔΗΜΑΡ, θα κληθούν από την λαϊκή εντολή να σχηματίσουν κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαντάς αφού καταρχήν, επανέλαβε τη θέση του κόμματός του περί ακυρώσεως του Μνημονίου στη συνεχεία σχολιάζοντας το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ευρύτερης αριστεράς, όπως με τη ΔΗΜΑΡ, είπε χαρακτηριστικά «… Ε, δεν θα τα χαλάσουμε σε μία τέτοια περίπτωση».

Η προσέγγιση αυτή έρχεται να προστεθεί στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις και νεφελώδεις αναφορές από διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του κόμματος μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα των ψήφων που θα συγκεντρώσει, κληθεί να σχηματίσει κυβέρνηση, με τη συμμετοχή με την ανοχή, άλλων πολιτικών δυνάμεων, όπως το ΠΑΣΟΚ ή η ΔΗΜΑΡ.

Παρακολουθήστε τι είπε ο κ. Μαντάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής Κίτρινος Τύπος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης