Μετά από 40 λεπτά, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας την Τετάρτη. Το ραντεβού των δύο ανδρών κλείστηκε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί πριν από τη έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ.

Οι αποφάσεις είναι δύσκολες και το κόστος μεγάλο, αλλά εμείς δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. «Mε τη ΝΔ δεν ταυτιζόμαστε αξιακά αλλά συνεργαζόμαστε με συνέπεια για να διασφαλιστεί η σταθερότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη ότι «επιθυμούμε την παραμονή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση». 
 
«Έχουμε διανύσει χάρη στις θυσίες του λαού μας περισσότερο από τα 2/3 της διαδρομής, δεν θα κάνουμε πίσω τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση. Το πίσω είναι τρισχειρότερο από το μπρος και την ολοκλήρωση της προσπάθειας» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωσε ακόμη ότι «ώσπου να βγει η πατρίδα μας οριστικά από την κρίση και να γίνει ξανά αυτοδύναμη, είμαστε δυστυχώς διαρκώς αντιμέτωποι με δύο επιλογές, από τις οποίες η μία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η άλλη απόλυτα καταστροφική ιδίως για τους πιο φτωχούς και αδύναμους».

Ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στις 20.00 το απόγευμα.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης