Δεν φύγαμε από τη λογική της απομείωσης και αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, τόνισε το απόγευμα της Τρίτης από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, αποκλείοντας μονομερείς ενέργειες και τονίζοντας πως η αποπληρωμή του χρέους θα πρέπει πάντως να γίνει με ρήτρα ανάπτυξης.

Ο κύριος Φλαμπουράρης τόνισε ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν αποδέχεται «μνημόνια τα οποία μειώνουν τα εισοδήματα, είτε πρόνοιας, είτε σύνταξης, είτε μισθού και προγράμματα που ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία», και πρόσθεσε πως «τα μνημόνια αυτά έχουν διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις, αλλά θα τις επαναφέρουμε εκεί που ήταν πριν τουλάχιστον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που ψήφισε ο λαός είναι αυτό το πρόγραμμα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε στη Βουλή. Δεν έχει ψηφιστεί κάτι διαφορετικό. Το μνημόνιο στις 25 του Γενάρη τελείωσε, ξέρει ο λαός, ξέρουμε κι εμείς ότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτούνται με αγώνες», επεσήμανε στην ομιλία του.

Επίσης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ανέφερε χαρακτηριστικά, οι υπηρεσίες που υπάγονται στο υπουργείο θα είναι ανοιχτές στις προτάσεις όλων των κομμάτων και των βουλευτών, ώστε να υποδέχονται τις θέσεις όλης της κοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης