Αμηχανία έχουν προκαλέσει στην Νέα Δημοκρατία οι δηλώσεις της Κατερίνα Παπακώστα, λίγες ώρες μετά την σύγκρουση του κ. Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ολομέλεια. Η κ. Παπακώστα από το βήμα της Βουλής είπε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο».
.
Μάλιστα η κ. Παπακώστα προχώρησε ακόμα παραπέρα. Ενώ η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να καταψηφίσει τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των ενόπλων δυνάμεων, η βουλευτής Β΄Αθήνας δήλωσε πως ορισμένες εξ αυτών κινούνται «προς την σωστή κατεύθυνση».

Στην συνέχεια όμως το λόγο ζήτησε και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης που ξεκαθάρισε «σας έχουμε κατακρίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Το έχει κάνει και ο πρόεδρος της ΝΔ. Κανείς βουλευτής και καμία βουλευτίνα της ΝΔ δεν θα μετέχει σε δική σας επιτροπή. Αυτά είναι προβοκάτσιες του Καμμένου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Παπακώστα είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν «πονοκέφαλο» στην ηγεσία του κόμματός της όταν είχε πει ότι η ΝΔ έπρεπε να ψηφίσει την τροπολογία για την διανομή του μερίσματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης