Τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και Γεν.Γραμματέα του κόμματος «Δραχμή – Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση» φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Με την ήπια μετάβαση απ;o το Ευρώ στη Δραχμή και την υποτίμηση στο 50% ναι μεν θα περάσουμε 14 σχετικά δύσκολους μήνες αλλά μετά θα έχουμε μείωση της ανεργίας κάτω του 10%, αύξηση των μισθών και των συντάξεων κατά 20% και αύξηση του εισοδήματος των αγροτών κατά 30%» είπε ο κ. Κατσανέβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ένας στους τρεις Έλληνες θα ήθελαν να γυρίσουμε στο Εθνικό μας νόμισμα» συμπλήρωσε «και για αυτό θεωρώ αντισυνταγματικό να φιμώνουν τη δική μας άποψη όλα τα μεγάλα κανάλια» είπε ο κ. Κατσανέβας.

«Πριν από δύο μήνες καταθέσαμε την πρόταση μας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να γίνει Δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός αν θέλει Ευρώ η Δραχμή. Δυστυχώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μας έχει απαντήσει ακόμα» αποκάλυψε ο κ. Κατσανέβας στην εκπομπή μας.

«Πριν από 10 χρόνια έφυγα από την Πολιτική τρέχοντας ενώ θα μπορούσα να βολευτώ όχι μόνον σε καρέκλες αλλά σε πολύ αναπαυτικές πολυθρόνες με τις γνωριμίες που είχα…. Κι όμως έφυγα για να επανέλθω σήμερα κάνοντας αυτή την πρόταση της ΔΡΑΧΜΗΣ στις Ευρωεκλογές που εκ των πραγμάτων θα λειτουργήσει σαν Δημοψήφισμα ανάμεσα στο Ευρώ και τη Δραχμή» συμπλήρωσε ο κ. Κατσανέβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης