«Το μήνυμα που έχω να δώσω είναι ότι πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα, εμάς και τα παιδιά μας. Η αντιπολίτευση της διαπλοκής τελείωσε» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στη «Ζούγκλα» κατά την έκτακτη πολιτική εκπομπή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, σημείωσε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στέλνει μήνυμα στην Ευρώπη ότι πρέπει να σέβεται την άποψη των λαών. «Η γερμανική επικυριαρχία απέτυχε να επιβάλει τις δικές της απόψεις» πρόσθεσε.

«Εάν εξαιρέσει κανείς την δημοσκόπηση της Ζούγκλας, πρέπει να γελάει κανείς. Πρέπει να τεθεί θέμα αναθεώρησης αδειών»Όσον αφορά στην αποτυχία των δημοσκοπικών εταιρειών να προβλέψουν το αποτέλεσμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε «Είναι τριτοκοσμικές οι συνθήκες που  ζήσαμε. Είχαμε μονόπλευρη ενημέρωση και τρομοκρατία των πολιτών. Ένας δημοσιογράφος σήμερα απειλούσε τα παιδιά μου να μην ακολουθήσουν τις δικές μου απόψεις και τους επέδειξε το διαβατήριό μου με το οποίο, όπως είπε, θα φύγω νύχτα».

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην δημοσκόπηση της Ζούγκλας λέγοντας: «Εάν εξαιρέσει κανείς την δημοσκόπηση της Ζούγκλας, πρέπει να γελάει κανείς. Πρέπει να τεθεί θέμα αναθεώρησης αδειών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης