Με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κ. Τασούλα συναντήθηκαν οι τέσσερις διαγραφέντες από τη ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, Κώστας Παπασιώζος, Μαργαρίτης Τζίμας και Γιώργος Καρασμάνης.

Κατά τη συνάντηση επέδωσαν στον κ. Τασούλα κείμενο στο οποίο δηλώνουν την πίστη τους στην ηγεσία και την απόφασή τους να στρατευτούν στον αγώνα που θα δώσει το κόμμα. Πλέον, οι εν λόγω βουλευτές περιμένουν να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία για την επιστροφή τους στη ΝΔ, να αποστείλει δηλαδή ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, στην οποία θα αναφέρει την επανένταξή τους στην ΚΟ του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένοι βουλευτές, όπως οι κ.κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας  και Γιώργος Βλάχος είχαν ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση, στέλνοντας μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ ότι επιθυμούν να επιστρέψουν, ενώ έχουν προβεί σε υποστηρικτικές δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα προσχωρήσουν σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς, όπως αυτός του κ. Καμμένου. Αυτή τη στιγμή, η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει είναι τι θα γίνει τους τελευταίους τρεις βουλευτές οι οποίοι είχαν και αυτοί επαφές τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς όμως να έχουν προσυπογράψει την επιστολή που συνέταξε ο κ. Τζίμας.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης