«Πράξεις και λιγότερα λόγια». Αυτό είναι το μήνυμα που θα στείλει ο πρωθυπουργός στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο συνεδριάζει στις 11.00 το πρωί σήμερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για την υλοποίηση σειράς προαπαιτούμενων που προβλέπονται στο 3ο Μνημόνιο, ζητώντας από υπουργούς και υφυπουργούς περισσότερα έργα μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει πως απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των συμφωνηθέντων με τους δανειστές, προκειμένου να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η χρηματοδότηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να υπάρχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα απολογισμός πεπραγμένων, ενώ θα ξεκαθαρίσει πως -δεδομένης της κατάστασης της χώρας- δεν επιτρέπεται να διαπιστωθεί χρονοτριβή με πρόσχημα τη γραφειοκρατική πρακτική του Δημοσίου.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 10.00 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα και του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτη Σγουρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης