Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για να διερευνηθεί το θέμα με το non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και όπου φέρεται να προτείνει σενάρια για τη συνεργασία του σε σχηματισμό κυβέρνησης, ανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη το κείμενο ηλεκτρονικά στο κόμμα από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος «να βρέθηκε στη συζήτηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μάς είπε ψέματα» είπε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι από την Προεδρία της Δημοκρατίας» εις βάρος του κόμματός του, ενώ εκτίμησε ότι «ίσως παραπλανήθηκε ο ΠτΔ» χαρακτηρίζοντας «περίεργη» τη στάση του κ. Μπίτσιου.

«Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις, ώστε «να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης