Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να εγκαινιάσει το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Περιφέρειας.

«Σκιαγραφώντας τον στόχο του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Περιφέρειας, μπορούμε να κάνουμε λόγο για τριπλό στόχο: παρακολούθηση, συμμετοχή, παρέμβαση» τόνισε η περιφερειάρχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες μπορεί να «συμβάλλει αποφασιστικά στην εξωστρεφή λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής, στην ενίσχυση των νέων μορφών επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις καινοτόμες δράσεις, την προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας καθώς και την παρακολούθηση των εξελίξεων στο πεδίο του μεταναστευτικού / προσφυγικού φαινομένου».

«Σε μια περίοδο τριπλής κρίσης – κρίσης δημοκρατίας, κρίσης ηθικής, κρίσης ταυτότητας – οι τοπικές και περιφερειακές αρχές μπορούν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στην πολιτική και να εμβαθύνουν τη δημοκρατία, μέσα από μια αδιαμεσολάβητη επαφή με τους αποφασιστικούς θεσμούς της Ε.Ε.» επεσήμανε η περιφερειάρχης Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης