Αντιμέτωπος με μία μικρή ομάδα 30 περίπου ατόμων, τα οποία εισέβαλαν στο «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στον Βόλο.

Οι ομάδα των «εισβολέων» δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση, με αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, όπου διαμένει και να καλέσει εκεί τους υποστηρικτές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο νωρίτερα, ο γαλάζιος βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει το νόμο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος θα αποτελέσει και τον επόμενο πρωθυπουργό.

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η χώρα βρίσκεται στην κρισιμότερη περίοδο από την έναρξη της κρίσης και πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, για να ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αθέτησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα «απίστευτα», όπως τα χαρακτήρισε, γεγονότα που βγήκαν στην επιφάνεια από τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σ’ αυτό το περιβάλλον, η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δοθεί η μάχη για την ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που πρόσθεσε ότι η δική του υποψηφιότητα αυτό θέλει να δηλώσει, να δώσει ξανά υπερηφάνεια στον νεοδημοκράτη για την ιδεολογία του.

«Πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε στην Ελλάδα τους αριστερούς, ως τους έχοντες, ψευδώς, το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα», σημείωσε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος εκτίμησε ότι «χωρίς τη Ν.Δ. ο τόπος δεν έχει καμία ελπίδα» και διαμήνυσε ότι δεν θα κατέβαινε ως υποψήφιος αν πίστευε ότι δεν κάνει για ηγέτης και πως θα αναλώσει όλες τις δυνάμεις του για την ανασύνταξη της μεγάλης παράταξης.

Ο Α. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη ΝΔ απαρχαιωμένο κόμμα, που πρέπει να μετατραπεί σε μία σύγχρονη και μοντέρνα παράταξη που θα κυριαρχεί και στα social media.

«Στο twitter οι προσωπικοί μου followers είναι περισσότεροι από όσους έχει η ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αυτοπροσδιορίστηκε ως δεξιός και ως Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος που τιμά με σεβασμό τον Εθνικό Ύμνο και τη Γαλανόλευκη και τόνισε ότι οι δεξιοί δεν ακούγονταν στην κεντροδεξιά παράταξη, η οποία έπαθε φοβία για την ιδεολογία της, με αποτέλεσμα να κυβερνάει φοβικά και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Με πληροφορίες από το magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης