Νέους διαλόγους-φωτιά μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας βρισκόταν σε απόγνωση και προσπαθούσε να βρει χρήματα επειγόντως. Ζητούσε οικονομική βοήθεια από παλιούς φίλους αλλά και συνεργάτες του, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν… αρνητικό.

«Θα με βάλουνε μέσα»

Η κουβέντα μεταξύ του πρώην υπουργού και του Γιάννη Σμπώκου περιστρέφεται γύρω από την επείγουσα ανεύρεση χρημάτων. «Πού θα βρούμε λεφτά, Γιάννη; Αυτό είναι το θέμα. Πρέπει να βρω λεφτά. Θα με βάλουνε μέσα. Ψάχνω τρεις μέρες. Δεν δίνει κανείς» φωνάζει το πάλαι ποτέ κραταιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Κάνε μια λίστα με τους πολιτικούς σου φίλους. Τους έκανες άρχοντες. Τώρα πρέπει να σου δώσουν» είναι η πρόταση του πρώην γραμματέα Εξοπλισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικά από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, του Ραυτόπουλου, του Αγραφιώτη και του Δασκαλάκη. Όπως φαίνεται όμως, κανείς από αυτούς δεν ήθελε να βοηθήσει τον πρώην υπουργό.

Οι πρώην σύντροφοι του Άκη κώφευαν, παρά τις εκκλήσεις του για χρήματα. «Ο κύριος Αγραφιώτης μας έχει χεσ… Έχει βγάλει ένα κάρο χρήματα με τα βενζινάδικα και δεν δίνει. Δεν έχω σχέσεις μαζί του. Έχω πλησιάσει και τον Ραυτόπουλο για να βοηθήσει. Να πλησιάσει τον άλλον για να πάρει χρήματα. Δεν μπορεί προς το παρόν. Περιμένει λεφτά από τις τράπεζες» εξηγεί ο Τσοχατζόπουλος στον Σμπώκο.

Όσον αφορά στον κ. Λάτση, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μιλώντας στον πρώην συνεργάτη του, αναφέρει ότι έχει παρεξηγηθεί.

«Εκείνος ο τύπος του Λάτση, από τότε που δεν έφερα τα χρήματα που είχα πει για να τα επενδύσουν νομίζουν ότι το έκανα επίτηδες. Μου είχαν ετοιμάσει προτάσεις για δουλειές εντυπωσιακές κ.λπ. Τα λεφτά από την Ολλανδία, όμως, δεν μπορούσα να τα φέρω. Με χρεώνουνε τώρα στον Βαρδινογιάννη. Έχει γίνει παρεξήγηση. Νομίζουν ότι τα πήγα στον Βαρδινογιάννη, στον Σάλλα» σημειώνει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης