Το’ πε και το’ κανε! O Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στον ρόλο του εξολοθρευτή, με το επίσημο trailer της ταινίας «Terminator Genisys» να κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.
 

Η πρεμιέρα του «Terminator Genisys» είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2015, με τους φανατικούς υποστηρικτές της συγκεκριμένης σειράς ταινιών επιστημονικών φαντασίας να μετρούν αντίστροφα για την επική ατάκα: l’ ll be back!!!Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον Ιούλιο του 2015 και ήδη οι φανατικοί υποστηρικτές της συγκεκριμένης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας μετρούν αντίστροφα για την επική ατάκα: l’ ll be back!!!. Η αδυσώπητη μάχη των μηχανών για την εξάλειψη της Ανθρωπότητας συνεχίζεται, με τον Skynet να μην το βάζει κάτω και να στέλνει εκ νέου πίσω στο παρελθόν μια μηχανή για να σκοτώσει τη μητέρα του ηγέτη της Επανάστασης John Connor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Με βάση τα όσα παρουσιάζονται στο trailer και αυτά που ακούγονται, οι μεταβάσεις ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον θα είναι συνεχείς κατά τη διάρκεια της ταινίας. H ιστορία του «Terminator Genisys» ξεκινάει το 2029, με τον John Connor να στέλνει πίσω στο παρελθόν τον Kyle Reese (Jai Courtney) για να προστατέψει τη μητέρα του από τον εξολοθρευτή που έχει μια εντολή αποθηκευμένη στη μνήμη του: «Εξολόθρευσε τη Sarah Connor».

Μόνο που ο Skynet λογαριάζει και αυτήν τη φορά χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο 67χρονος Arnie is back again και δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τη… νεότερη εκδοχή του!

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της ταινίας είναι ότι τον ρόλο της Sarah Connor υποδύεται η Νταϊνέρυς η Θυελλογέννητη, η Μητέρα των Δράκων και η τελευταία απόγονος (μαζί με τον Αίμον στο Τείχος) των Ταργκάρυεν… ή αλλιώς η Emilia Clarke, ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω της παρουσίας της στην επιτυχημένη μεταφορά της σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας «Game of Thrones».

Δείτε το trailer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:
Έκανε εγκαίνια στο… μουσείο του!, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011, 06:34

Άγαλμα ο… Arnold, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 02:16

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης